Groei je mee?

Als vrijwilliger wil je je misschien verdiepen in onderwerpen die je in je vrijwilligerswerk tegenkomt. Of je vindt het juist leuk om meer te weten te komen over andere thema’s die jou bezighouden.

Plezier als vrijwilliger

We vinden het belangrijk dat je jezelf kunt (blijven) ontwikkelen en groeien, zodat je plezier blijft ervaren in jouw vrijwilligerswerk. We bieden rainingen voor de vrijwilligers die actief zijn bij een van onze organisaties. Via onderstaande link vind je de trainingen en cursussen waar je je voor kunt aanmelden. Neem daarvoor contact op met de persoon die bij de cursus staat vermeld. Momenteel zijn we bezig om nog veel meer trainingen en cursussen aan te bieden aan onze vrijwilligers, houd de pagina van trainingen daarom goed in de gaten!

Doe je ook mee trainingen

Den Haag Doet Vrijwilligersacademie

Naast ons eigen aanbod, biedt Den Haag Doet trainingen en cursussen voor vrijwilligers die in Den Haag vrijwilligerswerk uitvoeren.

Den Haag Doet Vrijwilligersacademie
We werken anders omwille van het coronavirus

We willen er samen voor zorgen dat zo weinig mogelijk mensen ziek worden door het coronavirus. Daarom gaan we deze weken anders werken. U kunt nog steeds bij ons terecht. De komende periode gebeurt dit op een andere manier dan u gewend bent. Voor de nieuwe werkwijze klik hier