In en om het wijkcentrum

Vind je het leuk om buurtbewoners te laten zien wat je allemaal kunt doen en beleven in een wijkcentrum? Of houd je van koken en wil je buurtbewoners mee laten genieten van jouw kunsten?

Gast-vrouw/heer

In een wijkcentrum gebeurt een hoop en het is regelmatig een zoete inval van mensen uit de buurt. Sommige mensen weten hun weg wel te vinden, anderen komen misschien voor het eerst of zijn op zoek naar informatie. Het is fijn als mensen een eerste aanspreekpunt hebben. Als gastheer of gastvrouw stel je mensen op hun gemak en vertel je welke activiteiten er zijn in het wijkcentrum.

Kokkerellen

Voor die activiteiten in het wijkcentrum zoeken we ook mensen die anderen mee willen laten genieten van hun talenten. Kook je bijvoorbeeld graag en durf je het aan om voor een groep mensen te kokkerellen? Ben je ergens anders goed in en zou je dat samen met andere mensen willen doen?

We werken anders omwille van het coronavirus

We willen er samen voor zorgen dat zo weinig mogelijk mensen ziek worden door het coronavirus. Daarom gaan we deze weken anders werken. U kunt nog steeds bij ons terecht. De komende periode gebeurt dit op een andere manier dan u gewend bent. Voor de nieuwe werkwijze klik hier