Sport en bewegen

Wandel je graag, houd je van fitness of krijg je energie van het beoefenen van een teamsport? Ben je sportdocent (geweest)? Zet jouw talent dan in als sport- of beweegvrijwilliger!

Sport en spel

Er zijn allerlei sport- en spelactiviteiten waarbij we met smart zitten te wachten op jouw ondersteuning. Denk aan het begeleiden van mensen bij fitness en het mogelijk maken van sport- en spelactiviteiten voor kinderen. Fiets je liever een stukje in de buurt? Ga dan samen met iemand die dat, door zijn of haar leeftijd of wat voor reden dan ook, niet alleen durft of kan.

Help mee

Mensen met een beperking

Niet voor iedereen is het vanzelfsprekend om te sporten; sommige mensen kunnen niet zelfstandig sporten en hebben daarbij begeleiding nodig. Hoe fijn is het dan dat jij een van die vrijwilligers bent die hen daarbij kan helpen. Bekijk hieronder de actuele vrijwilligersvacatures die te maken hebben met sport en bewegen. Ontdek wat er bij jou past.

Sport en bewegen vacatures

We werken anders omwille van het coronavirus

We willen er samen voor zorgen dat zo weinig mogelijk mensen ziek worden door het coronavirus. Daarom gaan we deze weken anders werken. U kunt nog steeds bij ons terecht. De komende periode gebeurt dit op een andere manier dan u gewend bent. Voor de nieuwe werkwijze klik hier