Taal/digitaal

Houd jij van de Nederlandse taal? Ben je ontzettend handig met een computer en word je enthousiast als je anderen daar meer over kunt vertellen?

Dan zoeken wij jou!

Er zijn veel volwassenen en kinderen die de Nederlandse taal nog beter willen leren. Jij kunt hierin helpen door bijvoorbeeld een klein groepje taalles te geven. (Natuurlijk kun je voorafgaand een training van ons krijgen.) Ook zoeken we regelmatig vrijwilligers die willen voorlezen bij kinderen om hen op die manier meer in contact te brengen met de Nederlandse taal.

Handig met computer en telefoon?

Word je vaak door vrienden benaderd met de vraag hoe je een printer op een computer moet aansluiten of hoe je What’s App of FaceTime op je smartphone moet installeren? Dan komen wij graag in contact met jou! Er zijn genoeg mensen die je hiermee een handje kunt helpen en die jouw kennis op dit gebied erg op prijs stellen! Kijk bij de vacatures hieronder of er iets leuks voor je tussenzit!

We werken anders omwille van het coronavirus

We willen er samen voor zorgen dat zo weinig mogelijk mensen ziek worden door het coronavirus. Daarom gaan we deze weken anders werken. U kunt nog steeds bij ons terecht. De komende periode gebeurt dit op een andere manier dan u gewend bent. Voor de nieuwe werkwijze klik hier