Creatief en cultuurGezelschapSport en bewegen

Begeleider groepsactiviteit voor mensen met een beperking

Heel Den Haag

Begeleid jij graag mensen met een beperking?

VTV, Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten, biedt mensen met een beperking diverse groepsactiviteiten, 1 op 1 sportbegeleiding met de Beweegcoach en Vrijwillige Thuishulp in de regio’s Delft, Leiden en Den Haag. Bij VTV kun je meedoen én meehelpen. Dankzij professionals én vele vrijwilligers bloeien deelnemers op, vergroten zijn hun netwerk en worden zij zelfstandiger. Wil je ook jouw steentje bijdragen? Wij zoeken regelmatig enthousiaste vrijwilligers voor de diverse activiteiten en maatjesprojecten. Kijk op www.wijzijnvtv.nl voor al onze diensten, activiteiten en vacatures.

Functie:

Bij VTV kun je meedoen én meehelpen! Voor onze groepsactiviteiten voor mensen met een beperking zoeken wij regelmatig enthousiaste begeleiders. VTV heeft diverse vriendenkringen, cursussen en activiteiten op gebied van sport, koken, muziek, creativiteit en dans. Mensen met een beperking ontmoeten er andere mensen en leren nieuwe dingen. Of men nu redelijk zelfstandig is of wat meer begeleiding nodig heeft, er is voor iedereen wel een passende activiteit.

Waar kom je te werken?

Diverse locaties in Den Haag, Leiden en Delft. Samen met de VTV Consulent bekijk je welke vacature het beste bij jou past.

Wie ben jij/wat zoeken we?

Ervaring is niet vereist (je werkt samen met een ervaren medewerker), een gezonde dosis enthousiasme en sympathie voor de doelgroep wel!

Periode en werktijden

Sommige activiteiten vinden wekelijks plaats, andere maandelijks.

Wat krijg je er voor terug?

• Veel gezelligheid, nieuwe contacten en dankbaarheid
• Een introductiecursus, scholing en begeleiding vanuit VTV
• Reis- en onkostenvergoeding
• Een WA- en ongevallenverzekering op het tijdstip van het vrijwilligerswerk
NB Voor alle vrijwilligers vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan. De kosten worden door VTV vergoed.